INVERSIÓ IMMOBILIÀRIA

 

∝ Inversió Immobiliària

Oferim una amplia gama de serveis personalitzats que dinamitzen i optimitzen la gestió dels actius immobiliaris, per tal de donar la màxima rendibilitat a l’ inversor.

Com ho fem?

1. Mitjançant l’ assessorament inicial, ens entrevistem amb l’inversor per tal de conèixer les seves necessitats, expectatives, disponibilitats així com l’assessorem de les possibilitats d’inversió, tenint en compte temes d’oportunitat, financers, fiscals…

2. Localitzem els immobles que més s’ajustin a les necessitats indicades per tal de donar la màxima rendibilitat a l’inversor.

3. Assessorem i si ens ho demana portem la negociació per l’adquisició de l’ immoble.

4. Administrem l’arrendament de la propietat adquirida encarregant-nos de totes les gestions i garantint-ne el manteniment de la inversió.

Amb la nostra gestió de patrimonis personalitzada aportem un valor afegit tant als propietaris (optimitzant la rendibilitat de les seves carteres d’immobles) com als arrendataris (disposen d’una àmplia gama de serveis i de la màxima qualitat).

 

Servei de “Personal Shopper Immobiliari”

Un servei totalment innovador que consisteix en:

∝ Buscar, visitar i preseleccionar els immobles que més ajustin a les indicacions, preferències, donades per l’inversor.

∝ Representar els interessos del comprador.

∝ Fer un informe de les gestions realitzades, reportatge gràfic i exposició de tota la gestió de recerca.

∝ Acompanyar el client a visitar els immobles.

∝ Acompanyar en la negociació del preu, condicions…

∝ Fer un estudi fiscal de l’operació.

∝ Assessorar en el procés de la compra i la post compra.